1 Kasım 2011 Salı

Shebbodesign'dan Yedikule Hayvan Barınağı işbirliği ile Sosyal Sorumluk Projesi

Hayvandostu Shebbodesign olarak,   Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında,  Fatih  Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı ile  özel  bir kampanya başlattık !

Fatih Belediyesi Yedikule Barınağı  ile yaptığımız bu işbirliğimizde, evcil hayvanlarınızın  natural taş üzerine "kişiye özel"  el boyaması  portre kolye ve yüzüğünü Yedikule Barınağı aracılığı ile sipariş edenlere avantajlı fiyat sunuyoruz . 
Dahası, Satın aldığınız  her  el boyaması özel tasarım kolye ve yüzükle,  hem  kimsede olmayan benzersiz  bir yüzük / kolyeye sahip olacak;   hem de  otomatikman Yedikule Hayvan Barınağına bağışta  bulunacaksınız!

 Siz de evcil dostunuzu parmagınızda yada boynunuzda taşımak isterseniz, hem de Barınaktaki patili dostlara yardım etmeyi de arzu ederseniz , buyrun kampanyamızın detayları aşağıda :)

Shebbodesign has just started a project with the collaboration with Yedikule Animal Shelter, Istanbul Turkey.  Shebbodesign offers a special price for custom pet portrait stone necklaces / rings orders  which comes through Yedikule Shelter, and  each  order brings huge amount of donation to Yedikule Animal Shelter!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder